Designa och tryck din T-shirt

Skapa din design på 3 minuter

Hej och välkommen till Snapshirts kreativa och underbara värld!

Snapshirt är verktyget där du designar ditt unika tryck till din t-shirt.

 

Snapshirt har valt att endast arbeta med 100% ekologiska produkter, som dessutom trycks med miljövänliga färger i ett miljövänligt system. Vi har valt produkter med en hög kvalitet för att ge din T-shirt en längre livslängd med bättre utseende och känsla.

 

Genom designverktyget får du många roliga alternativ för att skapa ditt eget tryck med t.ex. avatarer, emojis, egna foton och texter. Du ges möjligheten att skapa unika t-shirts till födelsedagen, möhippan, svensexan, företagsfesten, familjen, kick-offen, kompisgänget, jubiléet eller andra event. Det är bara att låta fantasin flöda.

 

Fånga minnen & händelser, på ett kul och enkelt sätt

Skapa den perfekta presenten till dina nära och käras högtidsdagar, till gängets resa eller jobbets event. Ett roligt och häftigt minne på en 100% ekologisk t-shirt!

Registrera dig kostnadsfritt för att kunna spara din design.

Det finns oändliga möjligheter att skapa ett motiv för tryck till alla tillfällen.

Varför inte glädja din omgivning med en överraskning som håller länge.

Hur laddar jag ner appen 

Skanna QR koden med kameran på respektive enhet eller så kan du å klicka på länken nedan för att ladda ned Snapshirt appen. 

Google play eller Appstore 

snap3

Hur skapar du ditt eget designade tryck 

Börja med att ladda ner den kostnadsfria appen för att kunna påbörja din egen design. Du får då tillgång till designverktyget och kan välja bland alla roliga alternativ, för att skapa något helt unikt. När du är nöjd med din design så sparar du den och när som helst under perioden kan du gå in och redigera dina skapelser som finns tillgängliga i 30 dagar.

När du vill köpa din egendesignade t-shirt väljer du bland dina sparade designs. Därefter väljer du färg och storlek på din t-shirt och sedan klickar du på Köp! Leveranstiden på din 100% ekologiska t-shirt med egendesignat tryck är 4–7 arbetsdagar.

Idéer på motiv:

Mitt älskade djur på t-shirt

Min bästa kompis, BFF ….

Min älskade mamma, pappa, man, fru….

Rolig bild av kompis

Min bil, motorcykel

Animerat

Presenter/högtider/ händelser:

Student

Jubileum

Kick-off

Julklapp

Födelsedagspresent

Företagsfest